Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

Heeft u een WTW of een mechanisch ventilatie systeem?

Zorg ervoor dat uw ventilatiesysteem iedere vijf jaar professioneel onderhoud krijgt om een goede ventilatie in uw huis te behouden en de levensduur van uw ventilatiesysteem te verlengen.

De 4 voordelen van ventilatie reinigen

Gezondheid: Een schoon ventilatiesysteem draagt bij aan de vermindering van klachten zoals hoofdpijn en duizeligheid, door te zorgen voor een constante aanvoer van schone lucht met voldoende zuurstof.

Hygiënisch Binnenklimaat: Regelmatige reiniging van ventilatiekanalen zorgt voor frisse lucht en voorkomt de ophoping van vuil, wat essentieel is voor een gezonde leefomgeving.

Preventie van Vochtproblemen: Door de luchtkanalen schoon te houden, verminderen we het risico op schimmel en andere vochtgerelateerde problemen aanzienlijk.

Duurzaamheid: Een schoon ventilatiesysteem heeft niet alleen een langere levensduur, maar bezorgt u ook een lager stroomverbruik, dankzij een efficiëntere werking.

Door de tijd heen verzamelt zich vuil in het mechanische
ventilatiesysteem. Dit kan leiden tot een ongezonde leefomgeving, schimmelvorming, onaangename geurtjes, en een hoger energieverbruik.

 
Hoe Vaak Uw Ventilatie Reinigen?

Wij adviseren om uw ventilatiesysteem minstens één keer per vijf jaar professioneel te laten reinigen. Daarnaast is het raadzaam om jaarlijks zelf de ventielen en kanaalopeningen met een stofzuiger schoon te maken. Het volledig en grondig reinigen van het ventilatiesysteem vereist specialistische kennis en apparatuur.

Ventilatieschoon is actief in de region Groningen en Drenthe met het reinigen van mechanische ventilatie en WTW systemen, en vervangen van mechanische ventilatiesystemen. 

Voordelig gezonde lucht door Ventilatiebox vervangen!

In de regio Groningen en Drenthe zijn de woningen die de afgelopen decennia zijn gebouwd, voorzien van uitstekende isolatie. Dit is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Deze grondige isolatie kan echter de natuurlijke luchtstroom in huis verminderen, waardoor een goed werkend ventilatiesysteem essentieel wordt om een gezond binnenklimaat te behouden.

Een goed werkend ventilatiesysteem is grotendeels afhankelijk van de ventilatiebox. Vervang daarom uw verouderde ventilatiebox met een modern, mechanisch ventilatiesysteem dat beter presteert en minder energie verbruikt. Met een levensduur van gemiddeld 15 jaar is het ook aan te raden de ventilatiekanalen te laten reinigen tijdens de vervanging om de luchtkwaliteit in uw woning te optimaliseren.

Bent u klaar voor deze verbetering? Bekijk de mogelijkheden en regel direct online een afspraak binnen 5 minuten. Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland, klaar om u te voorzien van een gezonder binnenklimaat.

Lees hier waarom de investering in een nieuwe ventilatiebox in slechts 5 jaar is terugverdiend.

Op deze kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!