Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

Een schoon ventilatiesysteem

Een schoon ventilatie systeem

Is het noodzakelijk om het ventilatiesysteem schoon te maken?

Regelmatig onderhoud van uw ventilatiesysteem komt zowel uw gezondheid en de levensduur van uw installatie ten goede. Het is daarom verstandig om eens in de 5 jaar de kanalen en de ventilatiebox te reinigen.

Door uw ventilatiesysteem te onderhouden kunt bovendien voorkomen dat het systeem inefficiënt gaat functioneren en daarmee uw energierekening onnodig omhoog gaat.

Hoe gaan we te werk?

Nadat u zich heeft aangemeld voor één van onze diensten, nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op voor het inplannen van de afspraak.

Op de dag van de afspraak, komen wij uw ventilatiesysteem reinigen. Naast het reinigen kijken wij ook of het ventilatiesysteem goed is ingesteld. Dit houdt in dat we meten of er voldoende ventilatie is in de verschillende ruimtes, eventueel regelen we het systeem beter in. Dit leggen we ook vast in het meetrapport. Uiteraard is deze service standaard onderdeel van de ventilatiereiniging.

Na afloop laten wij naast een schoon ventilatiesysteem ook een schone werkplek achter. U kunt middels PIN of contactloos betalen.

Alle monteurs van Ventilatieschoon kunnen u zowel in het Nederlands als Engels te woord staan. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Op deze kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!