Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

VvE - Luchtkanalen Reinigen

Uitleg voor de VvE over een gezond binnenklimaat

In de wereld van VvE en zakelijk vastgoed is het bieden van een gezond binnenklimaat aan de bewoner onmisbaar. Ventilatieschoon helpt u graag om die rol op de juiste manier in te vullen.

WTW reiniging - Ventilatieschoon - Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

Ventilatieschoon: de partner voor VvE Ventilatie Onderhoud

In de moderne bouw is het belang van een goed ventilatiesysteem onmiskenbaar. Of het nu gaat om woonhuizen, appartementencomplexen of hotels, een efficiënt en goed onderhouden ventilatiesysteem is cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners. Ventilatieschoon is de nummer 1 in uw regio en biedt gespecialiseerde diensten voor het reinigen, onderhouden en vervangen van ventilatiesystemen.

Bij het overwegen van de gezondheid van een gebouw, is het essentieel om te kijken naar de kwaliteit van de lucht die de bewoners inademen. Verontreinigde lucht kan leiden tot een reeks gezondheidsproblemen, waaronder allergische reacties, ademhalingsproblemen en meer. Daarom is het voor een VvE belangrijk om te investeren in ventilatie onderhoud en ervoor te zorgen dat luchtkanalen en mechanische ventilatie box of WTW units regelmatig worden gereinigd en onderhouden.

Wat zijn de kosten van het reinigen van ventilatiesystemen?

Wanneer het gaat om het onderhouden van ventilatiesystemen, is een van de meest gestelde vragen: “Wat zijn de kosten?” Het is begrijpelijk dat VvE’s op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen zonder in te boeten aan kwaliteit.

De tarieven voor het reinigen van ventilatiekanalen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren:

Aantal systemen: Hoe meer systemen er in een gebouw zijn, hoe hoger de totale kosten kunnen zijn. Echter, grotere projecten kunnen ook in aanmerking komen voor kwantumkortingen.

Specifieke behoeften van het appartementencomplex of zakelijk pand: Afhankelijk van de leeftijd van het gebouw, de laatste keer dat onderhoud werd uitgevoerd, en de algemene staat van de luchtkanalen, kunnen de kosten variëren.

WTW of Mechanische ventilatie: Wij maken onderscheid tussen WTW systemen en Mechanische ventilatie systemen. WTW units zijn complexer en daarom is meer kennis en tijd nodig voor een goede reiniging.

Mechanische ventilatiebox en kanalen reinigen Prijs per woning
Opmerking
Reinigen van één ventilatiesysteem€155,00Bij uitvoering op zaterdag
Korting voor VvE’s, vanaf 6 woningen/appartementen€135,00Neem contact op voor een offerte

   

WTW-unit en kanalen reinigenPrijs per woningOpmerking
Reinigen van één ventilatiesysteem€239,00Bij uitvoering op zaterdag, inclusief vervangen filters
Korting voor VvE’s, vanaf 6 woningen/appartementen€210,00Neem contact op voor een offerte

Zie hier de uitleg wat een WTW reiniging precies inhoudt.

Investeren in regelmatig onderhoud van ventilatiesystemen is niet alleen van belang voor de gezondheid van de bewoners, maar kan op de lange termijn ook financiële voordelen opleveren door het voorkomen van dure reparaties.

Ventilatieschoon biedt concurrerende prijzen en staat daarnaast bekend om haar uitstekkende communicatie naar zowel de VvE als de bewoners, waardoor het een uitstekende keuze is voor VvE’s.

Periodieke reiniging en onderhoud van luchtkanalen en WTW units

Ventilatieschoon is niet zomaar een bedrijf dat de kanalen van uw ventilatie systeem reinigt. Het heeft een duidelijke missie en visie die het onderscheidt van andere aanbieders in de markt.

  • Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en efficiëntie

    In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan, streeft Ventilatieschoon ernaar om voorop te lopen in het aanbieden van milieuvriendelijke oplossingen voor het reinigen van uw vervuilde installatie. Dit betekent het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, het minimaliseren van afval en het aanbieden van energie-efficiënte oplossingen.

  • Streven naar een schoon en fris binnenklimaat

    De gezondheid en het welzijn van de klanten staan centraal. Door te zorgen voor schone luchtkanalen en goed functionerende ventilatiesystemen, garandeert Ventilatieschoon een gezond binnenklimaat voor iedereen.

  • Optimale service en heldere communicatie

    Wij zijn tevreden wanneer zowel de VvE als de bewoners tevreden zijn. Naast dat we een schoon ventilatiesysteem achterlaten, laten wij de werkplek ook schoon achter. Daarnaast hechten we er belang aan ons bezoek als prettig wordt ervaren, en dat er geen (financiële) verassingen tijdens het bezoek, verborgen kosten zijn er niet en de prijzen worden vooraf gecommuniceerd.

Investeren in de gezondheid van een gebouw is net zo belangrijk als investeren in de gezondheid van de mensen die er wonen en werken. Regelmatig onderhoud van ventilatiesystemen, vooral in VvE’s en zakelijke panden, is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Ventilatieschoon biedt de expertise en diensten die nodig zijn om dit te waarborgen.

Op deze kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!