Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

FAQ - Veelgestelde vragen - WTW & ventilatie reiniging

FAQ - Veelgestelde vragen - WTW & ventilatie reiniging

Regelmatig onderhoud van uw ventilatiesysteem komt zowel uw gezondheid en de levensduur van uw installatie ten goede. Een volledige ventilatie reiniging is daarom verstandig om eens in de 5 jaar de kanalen en de ventilatiebox te doen. De fabrikanten van ventilatieboxen en WTW systemen adviseren ook om deze met regelmaat schoon te maken, bijvoorbeeld eens per 5 jaar.

Heeft uw afzuigunit ongeveer de omvang van een wasmachine? Zo ja, dan heeft u zeer waarschijnlijk een WTW systeem. 

Heeft uw afzuigunit de omvang van een magnetron? Zo ja, dan heeft u zeer waarschijnlijk een Mechanische ventilatiesysteem.

Stuur een foto van de afzuigunit naar info@ventilatieschoon.nl als u toch twijfelt.

Wij zijn zo’n 40 tot 60 minuten bezig met het reinigen van een mechanisch ventilatiesysteem. In enkele gevallen kan het wat korter of langer duren.

Nee, hoewel wij wel onderhoud doen aan WTW systemen, installeren wij geen WTW systemen. Op dit moment installeren wij alleen mechanische ventilatiesystemen

Op deze pagina vindt u de tarieven voor het reinigen van een mechanisch ventilatiesysteem.

Op deze pagina vindt u de tarieven voor het reinigen van een WTW systeem.

Ja, zie deze pagina hoe u een behoorlijke korting krijgt wanneer u samen met de buren uw mechanisch ventilatiesysteem laat reinigen. 

Ja, zie deze pagina hoe u een behoorlijke korting krijgt wanneer u samen met de buren uw WTW systeem laat reinigen. 

Op de onderstaande kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranjegebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro, dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak, zoals hier aangegeven.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers, vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig.

WTW reiniging - Ventilatieschoon - Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

 

Nee, in tegenstelling tot een ventilatiebox kunnen we, i.v.m. veiligheidseisen voor werken op hoogte, een dakventilator niet reinigen. Uiteraard kunnen we wel gewoon de kanalen en ventielen reinigen. Dit is in de meeste gevallen voldoende aangezien dakventilatoren vaak onderhoudsvrij zijn.

Op deze drie kaarten kunt u ons verzorgingsgebieden zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!