Ventilatieschoon – mechanische ventilatie reiniging en vervanging

WTW Reiniging & Onderhoud

WarmteTerugWin(WTW) reiniging

Ventilatieschoon reinigt uw WTW systeem effectief, tegen een scherpe prijs en zijn pas tevreden bij een 100% tevreden klant. Het WTW systeem reiniging Compleet pakket is inclusief;

Een goed functionerend WTW is belangrijk voor een goed leefklimaat in uw woning. Een vervuild WTW systeem zorgt voor een te hoge luchtvochtigheid in huis, of schimmel in uw badkamer. Het WTW systeem functioneert niet meer optimaal en er komt minder frisse lucht in huis.

In de eerste plaats is het belangrijk dat u elk half jaar de filters vervangt van het WTW systeem. Daarnaast raden wij u aan om het volledige WTW systeem(box, kanalen en ventielen) 1 keer per 5 jaar te inspecteren en te laten reinigen om de levensduur van met name de warmtewisselaar en de motoren in uw WTW systeem te verlengen en het systeem optimaal te laten functioneren.

 

Alleen de luchtkalen reinigen?

Is uw box al eerder gereinigd maar de kanalen nog niet? Maak dan een afspraak om alleen de kanalen inclusief ventielen te reinigen.

Wij bieden geen losse reiniging van de WTW box aan omdat het onverstandig is om alleen de box te reinigen; stof uit de luchtkanalen zal de box dan weer snel verontreinigen.

 

Samen met de buren?

Waarschijnlijk hebben uw buren ook een WTW systeem. Pak de WTW reiniging voordeling aan en maak samen met de buren gebruik van de burenkorting!