Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

WTW Reiniging & Onderhoud

WTW reiniging

Ventilatieschoon reinigt uw WTW(Warmte Terug Win) systeem effectief, tegen een scherpe prijs en zijn pas tevreden bij een 100% tevreden klant. Het WTW systeem reiniging Compleet pakket is inclusief;

WTW reiniging berkel zoetermeer

De 4 belangrijkste redenen waarom een regelmatige WTW reiniging belangrijk is

Een gezonde leefomgeving en een efficiënt functionerend WTW systeem is essentieel voor het comfort in uw woning. Een vervuild WTW systeem kan namelijk leiden tot vervelende geurtjes, te hoge luchtvochtigheid en zelfs schimmelvorming in uw badkamer. Ook kunnen er lelijke kringen rond de ventilatieventielen onstaan een gevolg zijn van een vervuild WTW systeem.

Daarnaast een vervuild WTW systeem leiden tot onnodige hogere energiekosten; de WTW motor moet harder werken en er is meer energie nodig om vochtige lucht te verwarmen.

 

Onze professionele WTW reinigingsservice zorgt ervoor dat uw WTW systeem, ventilatiekanalen en andere onderdelen grondig worden gereinigd. Wij raden aan om uw WTW systeem minimaal één keer per vijf jaar geheel te laten reinigen. Door regelmatig onderhoud van uw WTW systeem, verlengt u de levensduur van de WTW warmtewisselaar en de WTW motoren en bespaart u op de lange termijn dus op energiekosten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de ventilatiecapaciteit van uw WTW systeem goed verdeelt wordt in het huis.

Boek een afspraak en ervaar de verbetering in uw woning en portemonnee door het WTW reinigen.

Alleen de luchtkanalen reinigen?

Is uw box al eerder gereinigd maar de kanalen nog niet? Maak dan een afspraak om alleen de kanalen inclusief ventielen te reinigen.

Wij bieden geen losse reiniging van de WTW box aan omdat het onverstandig is om alleen de box te reinigen en de luchtkanalen niet; stof uit de luchtkanalen zal de box dan weer snel verontreinigen.

WTW Reiniging - korting met de buren

Waarschijnlijk hebben uw buren ook een WTW systeem. Pak het WTW reinigen voordelig aan en maak samen met de buren gebruik van de burenkorting! Hier vindt u meer informatie over het voordeel.

Op deze kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!