Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

Heeft u een WTW of een mechanisch ventilatie systeem?

Zorg ervoor dat uw ventilatiesysteem iedere vijf jaar professioneel onderhoud krijgt om een goede ventilatie in uw huis te behouden en de levensduur van uw ventilatiesysteem te verlengen.

De 4 voordelen van ventilatie reiniging

Hygiënisch Binnenklimaat: Ventilatie reinigen zorgt voor schone en frisse lucht in uw woning.

Voorkomen van Vochtproblemen: Reinigen helpt schimmel en andere vochtgerelateerde problemen te voorkomen.

Gezondheid: Vermindert gezondheidsklachten zoals hoofdpijn en duizeligheid door een schone ventilatie.

Duurzaamheid: Regelmatig reinigen verlengt de levensduur van uw ventilatiesysteem en verlaagt het stroomverbruik.

Door de tijd heen verzamelt zich vuil in het mechanische
ventilatiesysteem. Dit kan leiden tot een ongezonde leefomgeving, schimmelvorming, onaangename geurtjes, en een hoger energieverbruik.

 
Hoe Vaak Uw Ventilatie Reinigen?

Wij adviseren om uw ventilatiesysteem in Zoetermeer minstens één keer per vijf jaar professioneel te laten reinigen. Daarnaast is het raadzaam om jaarlijks zelf de ventielen en kanaalopeningen met een stofzuiger schoon te maken.

Het grondig reinigen van het ventilatiesysteem vereist specialistische kennis en apparatuur. Onze ventilatie experts in Zoetermeer zorgen voor een diepgaande reiniging, zodat uw systeem optimaal functioneert.

Voordelig gezonde lucht door Ventilatiebox vervangen!

De meeste woningen in Zoetermeer zijn goed geïsoleerd, wat geweldig is voor zowel het milieu als uw portemonnee. Echter, dit kan leiden tot verminderde natuurlijke luchtcirculatie in uw huis. Een goed functionerend ventilatiesysteem is daarom extra belangrijk voor een gezond binnenklimaat.

Bij een ventilatiebox vervanging is het van belang om de juiste keuze te maken voor wat betreft merk en type ventilatiebox.

Met de installatie van een energiezuinige ventilatiebox kunt u bovendien aanzienlijk besparen op uw energierekening. Sterker nog, de investering
kan binnen slechts 5 jaar worden terugverdiend!

Op deze kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!