Ventilatieschoon – Mechanische ventilatie & WTW reiniging en vervanging

010-2105084

010-2105084

Welke ventilatiebox?

Welke ventilatiebox?

Welke box is geschikt voor mijn huishouden?

Bij onze klanten installeren we ventilatieboxen van Zehnder of Itho Daalderop. Hieronder leggen we de verschillen uit tussen de verschillende modellen van deze fabrikanten. Op basis hiervan kunt u de beste keuze voor uw huishouden maken.

zehndercomfofansilent

Zehnder Comfofan Silent 2022
Vanaf 460 Euro

Dit is de nieuwe ventilatiebox van Zehnder. De Zehnder boxen zijn beroemd vanwege het lage energieverbruik. Daarnaast produceert deze ventilatiebox zeer weinig geluid, in de normale lage stand is deze praktisch niet te horen. De box heeft een hoge afzuigcapaciteit(tot 450m3/uur). Deze hoge afzuigcapaciteit komt goed van pas bij grotere woningen, of woningen met een extra WC of badkamer. De box heeft een ingebouwde vochtsensor en kan gecombineerd worden met een draadloze afstandbediening. Een extra voordeel van deze ventilatiebox is de lange fabrieksgarantie van 7 jaar.

Voor wat betreft de C02 sensor; deze ventilatiebox kan gecombineerd worden met een afstandbediening met ingebouwde CO2 sensor. Dit type afstandbediening moet echter wel aangesloten worden op het stroomnet, en kan daarom gemonteerd worden in plaats van een al aanwezige aanwezige (standen)schakelaar voor de ventilatie.

CVE_itho_transp

Itho Daalderop CVE-S ECO SE/SP
Vanaf 380 Euro

Misschien wel de populairste ventilatiebox op dit moment door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze energiezuinige box heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, is energiezuinig en heeft een prima afzuigcapaciteit(tot 325m3/uur). De box heeft een ingebouwde vochtsensor en een fabrieksgarantie van 5 jaar. Ook deze box kan uitgebreid worden met één of meerdere draadloze afstandbedieningen.

CVE_itho_transp

Itho Daalderop CVE-S Optima met CO2 sensor
Vanaf 550 Euro

Deze ventilatiebox is grotendeels gelijk aan de hiervoor beschreven Itho Daalderop CVE-S ECO SE/SP. Deze ventilatiebox heeft naast de vochtsensor echter ook een ingebouwde CO2 sensor. Daarnaast heeft deze box een extra hoge afzuigcapaciteit(tot 425m3/uur). De ideale oplossing als je eenvoudig en snel wilt beschikken over vraaggestuurde ventilatie. 

Neem gerust contact met ons op als u verdere vragen heeft.

Op deze kaart kunt u ons verzorgingsgebied zien. In het groene gebied rekenen wij geen voorrijkosten.

In het omliggende oranje gebied moeten wij door de langere reistijden een voorrij vergoeding rekenen van 30 Euro. Dit bedrag komt bij de kosten voor vervanging en/of schoonmaak.

In het geval van een burenactie zullen de eventuele voorrijkosten gedeeld worden door het aantal deelnemers. Vanaf 4 deelnemers vervallen de voorrijkosten volledig!